Hela denna artikel är en annons
Tips och inspiration från C More
Topplistan

Tv-serierna du måste hålla koll på

Publicerad 21 december, 2016

Finns det något bättre än att hitta, titta på och fullkomligt fastna i en tv-serie? Nej, exakt. Här är serierna du absolut inte får missa hos C More just nu.

Nu får du första månaden gratis hos C More, registrera dig här.

Det kryllar av tv-serier där ute, men vilka är egentligen värda att titta på? C More har tagit russinen ur kakan och samlat de absolut bästa serierna just nu. För, helt ärligt, finns det något roligare nyårslöfte än att beta av en hel topplista med tv-serier?


The Young Pope
Stjärnskådisarna Jude Law och Diane Keaton spelar två av huvudrollerna i The Young Pope. Den nya tv-serien handlar om den karismatiske amerikanen Lenny Belardo som väljs till ny påve, vilket leder till en salig blandning av oro, maktintriger och hopp. Oscarvinnaren Paolo Sorrentino står för regin.


The Night Manager
Dramaserien The Night Manager tar sin början i Kairo på tidigt 2010-tal, där man får följa den före detta soldaten Jonathan Pine när han hamnar i klorna på den hänsynslöse affärsmannen Richard Roper.
Tv-serien är fullproppad med stora skådespelare – vad sägs om till exempel Tom Hiddleston och Hugh Laurie?


Peaky Blinders
Organiserad brottslighet och korruption i ett fattigt Birmingham 1919. Där får man följa Thomas Shelby, ledare för stadens mest fruktade och kriminella gäng, och hans väg mot toppen – som är kantad av fiender.
Tre hela säsonger finns att hitta hos C More, perfekt sätt att tillbringa julledigheten på.

Ledig i jul? Välj och vraka bland 1500 filmer och serier hos C More.


The Girlfriend Experience
Sex, lögner och svek. I tv-serien The Girlfriend Experience har juridikstudenten Christine just fått en eftertraktad praktikplats, men blir snabbt introducerad till en värld av snabba pengar och tillfälliga förbindelser.


Halt and Catch Fire
Att våga ta risker för att förverkliga sin dröm – som till och med kan förändra hela världen. Det är essensen i serien Halt and Catch Fire som utspelar sig på 80-talet där hemdatorn precis fått sitt genombrott.


Versailles
Kostymdrama när det är som bäst. Versailles är en påkostad tv-serie som belyser maktspelen, och allt vad det innebär, vid Ludvig XIVs hov. Intriger, hemliga begär och hot mot makten – ett måste för den som älskar drama i snygg förpackning!

Se alla serien från topplistan, och många fler, hos C More. Första månaden helt utan extra kostnad.