Hela denna artikel är en annons
Tips och inspiration från C More
Gratismånad

Här kan du streama båda säsongerna av Gåsmamman – gratis

Publicerad 19 december, 2016

Sonja Ek är tillbaka. Efter den dramatiska första säsongen av succén Gåsmamman har nu fortsättningen kommit – här kan du se alla avsnitt helt utan kostnad.

Starta det nya året med en gratismånad hos C More – signa upp dig här.

Det var i slutet av november förra året som vi fick träffa Sonja Ek för första gången. Då levde hon ett ganska bekymmerslöst liv tillsammans med sin familj – men plötsligt förändrades allt. Utan förvarning hade Sonja nämligen hamnat i en situation där hon måste konfronteras med den kriminella världen. Varför? För att kunna skydda sina barn.

Det är Sonjas man Fredrik som ser till att ge familjens ekonomiska situation en riktig skjuts genom sin marijuanaverksamhet. Men allt går inte enligt planerna.

Ännu mer mörker och spänning
Gåsmamman blev, med sin intressanta handling och spännande avsnitt, snabbt väldigt populär. Alexandra Rapaport har fått mycket uppmärksamhet och beröm för sin tolkning av huvudrollen Sonja Ek. Många har suttit bänkade för att följa hennes resa tillsammans med andra karaktärer som spelas av bland andra Tommy Körberg, Anja Lundqvist och Ivan Mathias Petersson.

Hos C More finns det över 1500 filmer och serier – kolla in alla här.

När man inte trodde att serien kunde bli mörkare så hade säsong två premiär på C More den 24 november. I andra säsongen får man lära känna karaktärerna ännu mer och spänningen kan inte beskrivas som något annat än rafflande.

Nya skådespelare i säsong två
I den nya säsongen får Alexandra Rapaport sällskap av ytterligare stjärnglans i form av skådespelarna Alan Svensson, Morgan Alling, Cilla Torell, Anastasios Soulis och Rakel Wärmländer.

Nu kan du streama både första och andra säsongen av Gåsmamman på C More helt gratis över jul och nyår. Om du registrerar dig nu får du nämligen en hel gratismånad att följa Sonja Ek och över 1500 andra tv-serier och filmer. För vad passar inte bättre än lite spänning mitt i allt julmys?

Vill du streama serier och filmer gratis i en månad? Registrera dig här.