Hela denna artikel är en annons
Tips och inspiration från C More
Succéserie

Allt du behöver veta om nya svenska succéserien Saknad

Publicerad 19 december, 2016

På nyårsdagen smäller det! Då är nämligen den efterlängtade premiären av Saknad – här är allt du behöver veta inför första avsnittet av originalserien från C More.

Under fyra avsnitt, med start på nyårsdagen, kommer vi att få följa poliskommissarie Maja Silver från polisens nationella operativa avdelning i Stockholm. Maja väljer att lämna Stockholm för att åka tillbaka till Bogesund för att försöka lappa ihop relationen med dottern Rebecka som hon en gång lämnat kvar – men ingenting blir som hon hade tänkt sig.

Istället för den kärleksfulla återföreningen blir Maja indragen i jakten på sanningen efter att en utmärglad flicka hittats mitt i svenska bibelbältet. Det som sätter allt på sin spets är när ytterligare en flicka försvinner och en frikyrklig församling kopplas samman med de mörka mysterierna.

Registrera dig nu och få en hel månad gratis hos C More. Signa upp dig här!

Stjärnspäckad tv-serie
Det är första gången på tjugo år som Colin Nutley har regisserat en dramaserie. Och som för att göra det spännande projektet ännu mer intressant så har Colin samarbetat med större delar av sin egen familj. Frun Helena Bergström och dottern Molly Nutley spelar nämligen två av huvudrollerna i den rykande färska tv-serien.

Förutom skådespelarfamiljen är de i gott sällskap av andra svenska stjärnskådisar såsom Samuel Fröler, Julia Dufvenius, Johan Widerberg, Vanna Rosenberg och Johan H:son Kjellgren.

Behind the scenes
Colin Nutley har en förkärlek för Ulricehamn, beläget på sluttningarna kring ån Ätrans utlopp i sjön Åsunden. Där är nämligen de tre Änglagårdfilmerna inspelade – och nu även Saknad.

Historien som tas upp i originalserien hos C More skildrar vad som faktiskt händer i ett litet samhälle när rädslan tar över. Den stämningsfulla musiken står den kritikerrosade artisten Daniel Norgren för med specialskrivet material. Premiären är på nyårsdagen följt av de resterande avsnitten som sänds 5, 12 och 19 januari.

Stream Saknad och över 1500 andra tv-serier och filmer hos C More, läs mer här.